Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Turan, Sazak köyünü ziyaret etti

        (Fotoğraflı)

        Gürkan Düzenli

        ÇANAKKALE (İHA) - AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Yenice ilçesine bağlı Sazak köyünü ziyaret etti. Köy muhtarı Feyzullah Mercan'dan köyün sorunları hakkında bilgi aldı.

        Yenice belediyesinin düzenlemiş olduğu iftar programına katılan AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan aynı gece ilçeye bağlı Sazak köyünü ziyaret ederek köylülerle bir süre köy kahvesinde görüştü. Turan, sorunları hakkında köy muhtarı Feyzullah Mercan'dan bilgi aldı. Köy ziyaretine Yenice Kaymakamı Ahmet Başer, Belediye Başkanı Veysel Acar, AK Parti ilçe Başkanı Mehmet Güngör, İl Genel Meclis Başkanı Ömer Şahin ile İl Genel Meclis Üyeleri Salih Duran, Akif Kulaç katıldı. Köy kahvesinde kısa bir konuşma yapan Turan, "Hasta olan Eren kardeşimizi ziyaret için geldik. Bizler seçimden seçime gelen insanlar değiliz. Fırsat buldukça, köylerimizi beldelerimizi ziyaret ediyoruz. Ramazanı da hemşerilerimizi ziyaret etmek için ayrı bir nimet olarak değerlendiriyoruz. İki gün önce Biga'da iftarımızı yaptık. Ardından Çanakkale'de sahur yaptık. Dün şehitlikte iftarımızı yaptık. Kepez'de sahur yaptık. Bugün Yenice'de iftarımızı yaptık. Şimdi buradayız, sahuru da Çan'da yapacağız. İlla bizi buraya zorlayan olduğundan değil, seçim olduğundan değil. Bir derdimiz var. Biz istiyoruz ki, hemşerilerimizle dostlarımızla zaman geçirelim. Çay içelim, dertlerimizi paylaşalım" dedi.

        Köy kahvesinde çay içen Turan ve beraberindekiler, daha sonra Çan ilçesindeki sahur programına hareket ettiler.

        (GD)

        12.06.2017 10:06:48 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler