Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İnönü Belediyesinden iftar programları

        - İnönü'de şehit aileleri ve gazilere iftar yemeği

        (Fotoğraflı)

        ESKİŞEHİR (İHA) - Eskişehir'in İnönü Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programlarında şehit aileleri ve gazilerin yanı sıra Dereyalak Mahallesi sakinleri bir araya geldi.

        İnönü Belediyesi tarafından ilçede düzenlenen programa şehit aileleri ve gazilerin yanı sıra İlçe Kaymakamı Hasan Hüseyin Uzan, Belediye Başkanı Kadir Bozkurt ve ilçe kamu kurum amirleri katıldı. Pınarbaşı Havuzları Tesisi Bahçesi'nde gerçekleştirilen iftar programına katılanlar hep birlikte oruçlarını açarak sohbet etti.

        Dereyalak Mahallesinde iftar programı

        İnönü Belediyesi tarafından Dereyalak Sosyal Tesislerinde düzenlenen iftar programında ise, Dereyalak Mahallesinde ikamet eden vatandaşlar katıldı. İlçe Kaymakamı Hasan Hüseyin Uzan, Belediye Başkanı Kadir Bozkurt ile ilçe kurum amirleri, meclis üyeleri ve vatandaşların yoğun katılımı ile gerçekleşen programa katılanlar oruçlarını açtıktan sonra çay eşliğinde hasbihal edildi.

        Programlar, edilen duaların ardından sona erdi

        (KA

        12.06.2017 10:23:34 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler