Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Beykoz Belediyesi taksicilere iftar programı düzenledi

        - Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek taksicilerle iftar yaptı

        (Fotoğraflı)

        Mustafa Biçer

        İSTANBUL (İHA) - Beykoz Belediyesi, taksicilerle iftar programında buluştu. Avrupa ile Anadolu Yakası'nın taksicilerin bir araya geldiği iftara 900 kişi katıldı.

        Beykoz Belediyesi Taksi Esnafı İftar Programı, belediye binasının bahçesinde gerçekleşti. İftar Yemeğine Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, taksiciler ile taksici aileleri katıldı.

        İftar sonrası konuşma yapan Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek: "Taksici esnafı eskiden şimdi de öyledir de parmakla gösterilirdi. Bir ilçede 5 tane 10 tane çıkarsa çok iyiydi. Gıpta ederdik, imrenirdik. Biz de mi taksici, şoför olsak diye. Dolayısıyla mesleğinizle gurur duyun. Ulaşması gerekenleri ulaştırıyorsunuz. Hastaları hastaneye götüren insanlarsınız. Çare olmak isteyenlerin dertlerine çare olacak yerlere götüren insanlarsınız. Ebeveynler evlatlarını sizlere emanet ediyorlar. Her türlü insan sizinle muhatap oluyor. 15 Temmuz'da kahramanlar gibi toprağa verdiğimiz şehit taksicilerimiz oldu. Bunun yanında terör kurbanı olan taksici arkadaşlarımız oldu. İstanbul'dan ve Türkiye'nin her tarafından nice nice taksici esnafımız bu topluma, bu millete hizmet ederken uğradıkları haksızlıklar karşısında hayatlarını kaybedenler oldu. Allah onlara rahmet eylesin. Tekrardan bugün iftar programımıza teşrif eden tüm taksici kardeşlerimizi gönülden teşekkür ediyorum" dedi.

        İftar programına katılan taksici Faruk Abaydın: "20 senedir taksiciyim. Taksiciliğin zor yanı trafik başka bir şey değil. Ramazan'da trafik peyderpey bazı noktalarda duruyor. Bazı noktalar açık oluyor" şeklinde konuştu.

        16 senedir taksicilik yapan Reyhan Soylu: "Kadın taksi şoförlüğü nasıl bir duygu bilmiyorum. Ama ben ekmek parası için çalışıyorum. İnsanların bakış açısına da alıştım. Pek ilgilenmiyorum dışarıyla bu da bana normal geliyor" ifade etti.Program sonunda Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek iftara katılan taksicilere plaket takdim etti.

        (MB-EY-BA-Y)

        12.06.2017 10:27:51 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler