Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Seyitömer'de iftar

        (Fotoğraflı)

        Hüseyin Efe

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya'nın Seyitömer Beldesi Belediye Başkanlığı'nın geleneksel iftar programı yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

        İftara MHP Kütahya İl Başkanı Ferhan Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri, MHP Kütahya Merkez İlçe Başkan Vekili Sedat Dolgun, Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Mehmet Karabekir, Domaniç İlçesi Belediye Başkanı Sahvet Ertürk, çevre köylerin muhtarları ile yaklaşık bin 200 kişi katıldı.

        İftar sonrası bir açıklama yapan Seyitömer Belediye Başkanı Halil Öztürk, "Bu sene ikincisini gercekleştirdiğimiz iftar programını bizlere nasip eden Cenab-ı Hakka şükürler olsun. Ramazan ayının tüm faziletlerinin toplandığı mübarek bir ay olması nedeniyle, birleştirici,bütünleştirici ve kaynaştırıcı yönü sebebiyle, ülkemizin içinde bulunduğu şu zor dönemde bir birimize daha fazla kenetlenmemiz ve bu zorlukları hep birlikte göğüslememiz acısından da önemi büyüktür. İftarımıza katılan herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

        İftar sonrasında davete katılan çocuklar için karagöz-hacivat ve palyaco gösterileri yapıldı. (EFE)

        12.06.2017 11:10:46 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler