Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yavuz Seçkin, Ünyelilerle unutulmaz bir gece yaşattı

        (Fotoğraflı)

        Hamza Alp

        ORDU (İHA) - Ünye Belediyesinin 6'ncısını düzenlediği Ramazan etkinlikleri kapsamında sahneye çıkan Ünlü Komedyen Yavuz Seçkin, Cumhuriyet Meydanı'nı dolduran vatandaşlara unutulmaz bir gece yaşattı.

        Ramazan programı kapsamında ünlü komedyen Yavuz Seçkin, Ünye'de sahneye çıktı. Yaptığı stand-up gösterileriyle vatandaşlara keyifli bir akşam yaşatan Yavuz Seçkin'i Ünye Cumhuriyet Meydanı'nda çok sayıda vatandaşlar izledi.

        Ünlü komedyen Yavuz Seçkin, sahneye Mustafa Topaloğlu'nun taklidini yaparak çıktı. Son sahnesini ise yine Karadenizli sanatçı Volkan Konak ile bitirirken yine her zaman olduğu gibi Ahmet Çakar, Fatih Terim, Kadir İnanır, Hakkı Bulut, Zerrin Özer, Bülent Ersoy gibi pek çok ünlü isimlerin taklitlerini yaparak, izleyicilerden büyük alkış aldı. Stand-up gösterisine, izleyicileri de dahil eden ve aralarına girerek vatandaşla ilgilenen Seçkin, şovuyla Ünyelilerden tam not aldı. Ünyelilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Yavuz Seçkin vatandaşla bol bol fotoğraf çektirdi.

        Program sonunda Ünye Belediyesi Belediye Meclis Üyesi Zekai Baş Ünye Belediyesi adına plaket verdi.

        (HA-SLH-Y)

        12.06.2017 11:16:54 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler