Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan İbrahim Tokyay Kütahya'yı temsil etti

        (Fotoğraflı)

        Yunus Daşdemir

        KÜTAHYA (İHA) - Kızılay Genel Merkezi Gönüllü İlişkiler Başkan Yardımcısı ve Şaphane Kızılay Şube Başkanı İbrahim Tokyay, Kızılay'ın 149'uncu kuruluş yıl dönümü nedeniyle düzenlediği geleneksel iftar yemeğinde Kütahya'yı temsil etti.

        Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen yemekte bağışçılar altın ve platin madalyalar ile ödüllendirildi. Türk Kızılayı Genel Başkanı Kerem Kınık'ın ev sahipliğinde düzenlenen iftar yemeği ve ödül törenine, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, İstanbul Valisi Vasip Şahin ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ile çok sayıda davetli katıldı.

        Toplantıda Kütahya'yı Kızılay Genel Merkezi Gönüllü İlişkiler Başkan Yardımcısı ve Şaphane Kızılay Şube Başkanı İbrahim Tokyay temsil etti.

        Tokyay, ''Kızılay Şaphane Şubesi olarak ilçemizde son derece aktif ve daima ilkleri yaparak faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Şaphane ilçemizde Kütahya'da tek olan Kızılay giyim mağazamızla ihtiyaç sahiplerine ulaşmaya çalışıyoruz. Bugün Kızılay Genel Merkezindeki görevim gereği bu programa katıldım. Her yıl geleneksel olarak düzenlenen bu etkinlikte 860 bin TL gibi bir rakamla Kızılay Genel Merkezimize bağış toplayan televizyon programcısı Müge Anlı'ya teşekkür etme imkanı buldum. Hem Genel Merkez olarak hemde temsil ettiğim Şaphane ilçemizdeki Kızılay şubemizde faaliyetlerimiz ve özverili çalışmalarımız devam edecek. Bu konularda görüşme imkanları elde ettim. Önümüzdeki günlerde kan bağışı ve yardım kampanyalarımızı bölgede devam ettirmek için elimizden geleni yapacağız'' ifadelerini kullandı.(YD-EFE)

        12.06.2017 11:18:31 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler