Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Baran: "Köylerimiz daha da güzel olacak"

        (Fotoğraflı)

        Üzeyir Mete Güneş

        KOCAELİ (İHA) - Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, İlimtepe ve Taşköprü bölgesinde tamamlanan ve yapımı devam eden projeleri vatandaşlarla birlikte inceledi.

        Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, hafta sonu İlimtepe ve Taşköprü bölgesindeydi. Vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Baran, köyleri de dolaştı ve bölgede yapılan çalışmaları yakın takibe aldı. İlk olarak İlimtepe'ye geçen Başkan Baran, namaz çıkışı vatandaşlarla birlikte İlimtepe değer katacak olan kültür ver alışveriş merkezinde devam eden çalışmaları yerinde gördü.

        Başkan daha sonra Başkan Yardımcısı Levent Yılmaz ile birlikte köylerdeki projeleri dolaştı, çalışmalarda gelinen nokta hakkında bilgiler aldı. Sevindikli Er Meydanı'ndaki çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan İsmail Baran, daha sonra 4 bin ağacın dikildiği Sevindikli Göleti çevresinde çalışmaları inceledi.

        Tarihi görünüm ile güzelleştirilen çeşmelerin bölgeye farklılık kattığını belirten Başkan İsmail Baran, "En güzel yaşam alanı bizim köylerimiz olacak demiştik. Bu doğrultuda çalışmalarımız sürüyor. 10 milyon liralık bir yatırım planlamıştık ve adım adım ilerliyoruz. Köyleri canlandırırken, köylerde yaşayan vatandaşlarımızın ekonomik gücünü yükseltme adına da çalışmalarımız olacak" dedi.

        (MG-RFK-Y)

        12.06.2017 11:22:46 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler