Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bilecik Öğrenme Şenliği Belge Töreni yapıldı

        (Fotoğraflı)

        Cem Kaan Toka

        BİLECİK (İHA) - Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Bilecik Öğrenme Şenliği'nde görev alan yöneticiler, öğretmenler, kurum ve kuruluşlardan katkı sağlayan katılımcılar için Bilecik Atatürk İlkokulu Konferans Salonu'nda Belge Töreni düzenlendi.

        Törende, şenlik organizasyonunda emeği geçen kişilere, kurum, kuruluş ve sivil toplum örgütü temsilcilerine Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş tarafından teşekkür belgeleri verildi. Törende bir konuşma yapan Fazilet Durmuş, Bilecik'in ve ülkenin kültürel varlıklarını, birikimlerini sergilemek ve hayat boyu öğrenmeye dikkat çekmek amacıyla düzenlenen Bilecik Öğrenme Şenliği'nin başta Bilecik Valisi Süleyman Elban olmak üzere tüm Bilecik halkından tam not aldığını belirtti. Durmuş, "Kortej yürüyüşü, açılış programı, konser gecesi ve halk oyunları gecesi ile dolu, dolu bir şenlik süreci yaşandı. Halk Eğitim Merkezlerimizin, Mesleki Eğitim Merkezlerimizin ve meslek okullarımızın ürünlerini ve maharetlerini Bilecik halkıyla paylaşma fırsatı bulduk. Bu başarılı organizasyonda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. İnşallah önümüzdeki yıllarda daha iyilerini hep birlikte gerçekleştireceğiz" dedi.

        Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş'un konuşmasının ardından Öğrenme Şenliği'nde görev alan ilgililere teşekkür belgeleri verildi.

        (CKT-KÇ)

        12.06.2017 11:29:08 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler