Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti'liler vatandaşın iftar sofrasına konuk oluyor

        (Fotoğraflı)

        Mustafa Mert

        HATAY (İHA) - AK Parti İskenderun İlçe Teşkilatı ramazanda 'iftarlar birlikte güzel, gönlümüzde bir soframızda bir' sloganıyla iftariyeliklerini de yanlarına alarak, vatandaşların evlerine giderek sofralarına konuk oluyor.

        AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Ayhan Bodur, yönetim kurulu üyeleri, kadın kolları, gençlik kolları, mahalle temsilcileriyle her gün yüzlerce evlere giderek vatandaşların varsa hem dertlerini dinlediklerini hem de iftar sofralarına misafir olduklarını söyledi. Bodur, "Böylelikle her iftar gününde yüzlerce vatandaşımıza ulaşmış oluyor, dertlerini dinliyor çözüm yolları arıyor, iftariyeliklerimizi de yanımıza alarak iftar sofralarına misafir oluyoruz" dedi.

        Ramazan ayı boyunca tüm teşkilat olarak iftariyeliklerini de yanlarına alarak, çalmadık kapı bırakmayarak, hem iftar sofralarına ve hem de gönül sofralarına ortak olacaklarını ifade eden Bodur, "Çünkü gönlümüzde bir soframız da bir. Ramazan'ın bereketi yaşamaya devam edeceğiz. İftarlar birlikte güzel. Gittiğimiz her vatandaşımızın misafirperverliği bizleri mahcup ediyor. Bizim insanlarımızın ne kadar misafirperver olduğunu tüm teşkilatımız her biri ayrı evde yüzlerce vatandaşımızın evinde bunu bizzat yaşıyor. Bizler AK Parti olarak vatandaşlarımızın gönül sofralarında da yer edinebildiysek ne mutlu bizlere. Ben bizlere kapılarını açan, misafirperverlikleriyle bizlerle iftar sofralarını paylaşan tüm vatandaşlarımıza ve yönetim kurulu üyelerime, kadın kolları, gençlik kolları ve mahalle temsilcilerimize çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

        (MSM-Y)

        12.06.2017 12:10:16 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hatay haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hatay Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler