Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Evreşe Belediyesi Gelibolu'da iftar programı düzenledi

        (Fotoğraflı)

        Seçim Turşucu

        ÇANAKKALE (İHA) - Çanakkale'nin Gelibolu ilçesi bağlı Evreşe Belde Belediye Başkanlığı tarafından Gelibolu'da yaklaşık 3 bin 500 kişinin katılımıyla iftar programı düzenledi.

        İftar programına AK Parti Çanakkale İl Başkanı Yeşim Karadağ ve beraberinde il yönetim kurulu üyeleri birlikte katıldı. İftar programında konuşan İl Başkanı Karadağ, "Ramazanı dolu dolu geçirmeye gayret ediyoruz. Ramazan ayınızın hayırlara vesile olmasını diliyorum. Çanakkale'de 23 Belediye Başkanlığının 13 ünün AK Belediyecilik anlayışı ile yönetiliyor, AK Belediyelerin yaptıkları hizmetler ortada, Buda bir hizmettir. Belde Belediyesi olarak bağlı olduğunuz İlçede iftar programı tertip etmek önemli bir hizmettir. Çanakkale'de belediyelerin %60 'ı bu zihniyetle çalışan AK Belediyecilik anlayışı ile yönetiliyor. Bu ve benzeri etkinlikler bizleri gururlandırıyor. Bu iftar programının tertibinde emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

        (GD)

        12.06.2017 12:40:59 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler