Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti üyeleri bu defa da Kınık köyünde oruç açtı

        (Fotoğraflı)

        Cem Kaan Toka

        BİLECİK (İHA) - AK Parti Bilecik Merkez İlçe Teşkilatı üyelerinin iftar programları kapsamında dün akşamki durakları Kınık köyü oldu.

        AK Parti üyeleri, "Her akşam başka bir köyde iftardayız" projesi kapsamında Alpagut köyünde vatandaşlarla oruç açtı. Yapılan iftar programları hakkında açıklama yapan AK Parti Bilecik Merkez İlçe Başkanı Serkan Yıldırım, Ramazan ayının sonuna kadar iftar programlarının Bilecik'e bağlı bütün köylerde devam edeceğini belirterek, "AK Parti Bilecik Merkez İlçe Başkanlığı olarak ve yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte merkeze bağlı Kınık köyümüzde muhtarımızın ve köy halkımızın daveti üzerine hemşehrilerimizle İftarımızı birlikte yaptık. Ardından Alpagut köyümüze geçerek köy sakinlerimizle teravih namazı sonrası sohbet etme fırsatı bulduk. Misafirperverliklerinden dolayı her iki köy muhtarlarımıza ve hemşehrilerimize teşekkür ederiz" dedi.

        Öte yandan, AK Parti Bilecik İl Gençlik Kolları ve AK Parti Bilecik Merkez İlçe Başkanlığı mensupları tarafından, Bilecik'in Vezirhan Beldesi'nde bulunan Köprülü Mehmet Paşa Camii'nde teravih namazı sonrası cami cemaatine çay ikramında bulunarak, vatandaşlarla sohbet ettiler.

        (CKT-DA-Y)

        12.06.2017 12:41:56 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler