Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Toltar sahurda vatandaşlarla buluştu

        (Fotoğraflı)

        Uğur Karaman

        KOCAELİ (İHA) - Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, sahur sohbetlerinde vatandaşlar ile bir araya geliyor.

        Her akşam Dilovası'nın birçok mahallesinde gerçekleştirilen teravih programlarına katılan Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, teravih ile sahur vakitlerinde vatandaşlarla bir araya geliyor.

        Ramazan ayı nedeniyle teravih namazını her akşam ilçedeki farklı bir camide kılan Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, namaz sonrası vatandaşlarla bir araya gelerek, mahallelerin talep ve beklentilerini dinliyor.

        Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, hizmet ve projelerini anlattığı sohbetlerinde vatandaşların soru ve taleplerini de alarak cevap veriyor. Gece geç saatlere kadar devam eden sohbet toplantılarında vatandaşlar, belediye başkanı ile bir ramazan akşamını geçirmenin memnuniyetini ifade ederek, "Başkanımız ramazanın havasına uygun bizlerle bir araya geliyor sohbet ediyor, düşüncelerimizi dinliyor sorularımıza cevap veriyor. Kendisine teşekkür ediyoruz" dedi.

        (UK-İÇ)

        12.06.2017 13:26:24 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler