Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muhtar Köse: "Artık paslı, küflü suları içmeyeceğiz"

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - MASKİ Genel Müdürlüğü, '95 Mahalle Projesi' kapsamında Selendi ilçesine bağlı Kayranlar Mahallesinde başladığı 3 kilometrelik içme suyu hattı döşeme işinde sona yaklaştı.

        Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, 17 ilçede sağlıklı bir sistemle altyapı ağları inşa ediyor. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde yapılan çalışma kapsamında Selendi'nin Kayranlar Mahallesinin de altyapı dönüşümünde sona yaklaşıldı. '95 Mahalle Projesi'nde yer alan Kayranlar'a toplamda 3 kilometre içme suyu hattı döşeniyor. MASKİ ekipleri, mahallenin daha önce yağmursuyu ve kanalizasyon hattını da yenilemişti.

        Tertemiz su içecekler

        Mahalle sakini Kamil Köse, mahallelerine yapılan hizmetlerden duydukları memnuniyeti dile getirerek, çalışmaların kendi geleceklerine yapılan önemli bir yatırım olduğunu söyledi.

        Mahalle Muhtarı Yunus Köse, artık sağlıklı bir sistemden su içecekleri için çok mutlu olduklarını söyleyerek, "Artık paslı, küflü suları içmeyeceğiz. Tertemiz su içmiş olacağız. Bu iş bittiğinde taş döşeme çalışmasına başlanacak. O zaman her şey çok güzel olacak. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e ve MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun'a hizmetleri nedeniyle teşekkür ediyorum" dedi.

        (SC-Y)

        12.06.2017 13:26:41 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler