Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Çelik'ten yatırım turu

        (Fotoğraflı)

        KAYSERİ (İHA) - Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, sık sık yaptığı gibi bir kez daha yatırım turuna çıktı. Başkan Çelik, şehrin farklı bölgelerinde halen devam eden bazı yatırımları yerinde inceledi.

        Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'in yatırım turu Gültepe Bulvarı ile başladı. Şehrin doğu batı aksında önemli bir işlev görecek olan Gültepe Bulvarı'ndaki çalışmaların son durumunu yerinde gören Başkan Çelik, çalışmalarda gelinen noktaya ilişkin bilgi aldı.

        Başkan Mustafa Çelik, Gültepe Bulvarı'ndaki yol yapım çalışmalarını takip ettikten sonra bulvar üzerinde bulunan Köşk Mahallesi Sosyal Yaşam Merkezi inşaatına geçti. İnşaatta incelemelerde bulunan Başkan Çelik, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

        Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, Gültepe Mahallesi'nden Talas'a geçti. Talas'ta yapılacak olan Mesleki Eğitim Akademisi'ne geçen ve buradaki çalışmaları takip eden Başkan Çelik daha sonra Talas Sosyal Yaşam Merkezi'nin yapılacağı bölgeye geçerek incelemelerde bulundu.

        Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, Talas'tan Beyazşehir'e geçerek Beyazşehir Sosyal Yaşam Merkezi İnşaatında incelemelerde bulundu. Bir süre çalışmaları takip eden Başkan Çelik, buradan Beyazşehir Mola Evi'ne geçti. Büyük oranda tamamlanan Mola Evi inşaatının son durumunu gören Başkan Çelik, Mola Evi'nin yanındaki parkta bir süre oturdu ve vatandaşlarla sohbet etti.

        Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, daha sonra Anadolu Harikalar Diyarı yanında bulunan Cırgalan Mahallesi'ndeki Doğal Ürünler Bahçesi'ne geçti. Tamamen doğal ve organik ürünlerin yetiştirileceği bahçenin son durumunu gören Başkan Çelik, buradaki üreticilerle de sohbet etti. Başkan Çelik, Doğal Ürünler Bahçesi'nde yetişen ürünlerin kısa süre sonra Organik Pazar Yeri'nde halkın hizmetine sunulacağını kaydetti.

        Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Organik Bahçe'nin ardından Argıncık'a geçerek Amatör Spor Tesisleri inşaatını gezdi. İnşaatın son durumunu yerinde gören Başkan Çelik, daha sonra Orman Bölge Müdürlüğü'ne yapılan İdari Bina ve Yangın Acil Durum Üniteleri'ni gezdi.

        Başkan Mustafa Çelik, daha sonra Belsin'e geçerek Belsin'e yapılan Emniyet Hizmet Binası inşaatını gezdi. İnşaatın son durumuyla ilgili bilgi alan Başkan Çelik, buradan Güreş Eğitim Kamp Merkezi'ne geçti ve kamp merkezinde gelinen son noktayı yerinde gördü. Başkan Çelik, Eskişehir Bağları'na da geçerek Eskişehir Bağları Emniyet Hizmet Binası inşaatını gezdi. Başkan Çelik, inşaatın hemen yanında bulunan Kent Ekmek Satış Büfesi'ne de uğradı ve bir süre alışveriş yapanları takip ederek vatandaşlarla sohbet etti.

        Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, Eskişehir Bağları Emniyet Hizmet Binası'nın ardından Osmanlı Mahallesi'ndeki KAYMEK Hizmet Binası'na geçerek inşaatın son durumunu yerinde gördü. Başkan Çelik, yatırım turunu Osmanlı Mahallesi'nde tamamladı.

        (AÖ-Y)

        12.06.2017 13:42:51 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler