Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Jandarmadan eğitime destek

        (Fotoğraflı)

        SAMSUN (İHA) - Salıpazarı Jandarma Komutanlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, "Jandarma ile Milli Eğitim Kol Kola, Öğrenciler Daha İyi Bir Okula" projesiyle Çağlayan İlköğretim Okuluna yeni bir görünüm kazandırdı.

        Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte Jandarma Komutanlığı, Çağlayan İlköğretim Okulu çevresini ve binasını tadilattan geçirerek eğitime katkı sağladı. Proje kapsamında; okulun bahçe zeminini beton ile kapatırken, öğrencilerin sık sık top oynarken dereye kaçması nedeni ile sıkıntı oluşturan okul bina çevresi kafes tel ile çevrilerek önlem alınmasını sağladı. Yine proje kapsamında okul bahçesine oyun parkı kurulması ve binanın dış cephe boyası yeniden yapılarak yeni bir bina görünümü sağlandı.

        Projenin tamamlanmasıyla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından karne töreni de bu okul da gerçekleştirildi. Törene öğrenci ve protokol dışında veliler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Vatandaşlar çalışmalardan dolayı İlçe Jandarma Komutanına ve emeği geçenlere teşekkür ettiler.

        Törende bir konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Savaş, İlçe Jandarma Komutanlığıyla büyük başarı ve çalışmalara imza atmanın heyecan ve gururunu yaşadıklarını söyledi. Emeği geçenlere teşekkür eden Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, protokol üyelerine çiçek takdim etti.

        Salıpazarı Kaymakamı Hilal Küsmez Günaydın ise, "Çağlayan İlköğretim Okulunun imece usulü ve jandarmanın yardımları ile birlikte emeği geçen bütün kurumlarımıza teşekkür ederim" dedi.

        (KA-SLH-Y)

        12.06.2017 13:44:46 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler