Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti'den 15 Temmuz şehidin ailesine ziyaret

        (Fotoğraflı)

        DİYARBAKIR (İHA) - AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Dara Akar, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında şehit düşen Askeri Çoban'ın Ergani ilçesinde bulunan ailesini ziyaret etti.

        Ziyarete, İl Başkan Yardımcıları Mustafa Kaçmaz ve Necla Uysan ile Ergani İlçe Başkanı Şükrü Sayan da katıldı. Duaların okunduğu ziyaret sırasında konuşan yapan Akar, herkesin darbe girişime karşı durduğunu belirterek, 15 Temmuz gecesi milletin adeta destan yazdığını kaydetti. 15 Temmuz gecesin de yaşlısı genci, kadını erkeği ile herkesin namluların ve tankların önüne vücutlarını siper ettiğini aktaran Akar, "15 Temmuz gecesinde 40 yıllık bir planın son sahnesini hayata geçirmeye çalıştılar. Vatanına sahip çıkan, meydanlara koşan, tankların önünde duran vatandaşlarımız ile birilerinin hesap edemediği, tanklarını, toplarını hazırlarken akıllarına getiremediği bir şey vardı, o da bizim insanımızın iman dolu yüreği. Askeri kardeşimize göstermiş olduğu kahramanlık nedeniyle bir kez daha teşekkür ediyorum. Mekanı cennet olsun. Tarih, vatanı ve milleti uğrunda canını veren demokrasi şehitlerimizi hiçbir zaman unutmayacak. Sizler onların bize emanetisiniz. Her zaman sizlerin yanında olacağız" dedi.

        (İHA-MP-Y)

        12.06.2017 13:53:47 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler