Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sinop'ta yaz Kur'an kursu heyecanı

        (Fotoğraflı)

        SİNOP (İHA) - Sinop'ta yaz Kur'an kursları düzenlenen törenle başladı.

        Okul öncesi, ilköğretim ve ortaöğretim okullarındaki öğrencilerin karne alarak 3 ay sürecek yaz tatiline girmesinin ardından Sinop Alaaddin Camisi'nde yaz Kur'an kursları için açılış töreni düzenlendi. Sinop İl Müftüsü Ali Hayri Çelik açılışta yaptığı konuşmada, "Bugün Ramazan ayının 17. gününde Kur'an'ın indirildiği bir ay da çocuklarımızı Kur'an'la buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Okulların kapanması ile birlikte tatile dinlemeye geçen yavrularımızın zihin dünyaları, ruh alemleri, alemleri yaratan yüce rabbimizin kitabı Kur'anı Kerim ile buluşacak. Masum yavrularımızın tertemiz fıtratlarını Kur'an'la buluşturacağız. Burada bütün cami ve Kur'an kurslarımız da 12 Haziran'da başlayan yaz Kur'an kursları 19 Ağustos'a kadar devam edecek" dedi.

        Yaz Kur'an kursları açılış programına ayrıca; Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Kazım Açıkbaş, Kur'an Kursu öğreticileri ve öğrenciler katıldı.

        (OSM-SLH-Y)

        12.06.2017 14:08:25 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sinop haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sinop Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler