Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Rize'de resim sergisi açıldı

        (Fotoğraflı)

        RİZE (İHA) - Rize'de Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan resim kursunu tamamlayan 86 kadının yaptığı 180 eserin yer aldığı sergi törenle açıldı.

        İsmail Kahraman Kültür Merkezi'nde düzenlenen resim sergisi açılışına Rize Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kalender, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Semih Coşkun, Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy, Halk Eğitim Müdürü Osman Bahri Gülal ve kursiyer kadınlar katıldı. Kurdele kesilerek açılışı yapılan sergi davetliler tarafından gezildi.

        Halk Eğitim Merkezi Resim Öğretmeni Güler Tok, 8 ay süren resim kursuna 86 öğrencinin katıldığını belirterek yağlı boya, kara kalem, toz pastel ve sulu boya olmak üzere 180 eserin ortaya çıktığını belirtti. Tok, "Kursumuza hafta içi ev hanımları hafta sonu çalışanlar geldi. Resim yaparken mutlu oldular, keyif aldılar. 10 yıl önce 13 kişi ile başladığımız kurslarımıza bugün 100 dolayında kursiyer katılıyor. Rize'de sanatsal anlamda çok yol kat edildi. İlk yıllarda başta bu kadar ilgi yoktu ama zamanla bu ilgi arttı" dedi.

        (BAS-ÖS-Y)

        12.06.2017 14:51:20 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Rize haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Rize Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler