Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Akın, kitap ve tablet hediye etti

        (Fotoğraflı)

        Onur Durmuş

        AYDIN (İHA) - Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, slogan yarışması birincisine kitap ve tablet hediye etti.

        Germencik Belediyesi tarafından düzenlenen ve Germencik'e bağlı tüm okullarda kitaplıklara yazılacak slogan'ı belirleyen Şehit Cafer İlkokulu 4 üncü sınıf öğrencisi Yaren Şahan oldu. Yaren Şahan, Germencik Belediyesi tarafından düzenlenen yarışmada "Kitaplar hayallere açılan kapılardır, hayallere ulaşmak okumaktır" sloganı ile 1. oldu.

        Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın eğitime verdiği önem ile her öğrenciye kitap okumayı sevdirmek için başlattıkları projenin birincisine okulun son gününde karnesini ve hediyelerini verdi. Başkan Akın, "Okullarımızda öğrencilerimiz için farklı projelerimiz vardı. Bunlardan birisi de her sınıf için kitaplık projemizdi. Projemizi başlattığımız gün bu kitaplıkların üzerine okumayı sevdirebileceğimiz sloganı yazmak istedik ve bunun için öğrencilerden gelecek sloganlar arasında seçim yaparak en güzelini bu kitaplıklara yazdırdık. Aslında birbirinden güzel bir çok slogan var ve bu sloganlar arasında seçim yapmakta çok zorlandık. Ekibimiz son olarak bu sloganda karar kıldı ve Yaren Şahan isimli öğrencimizin 'Kitaplar hayallere açılan kapılardır, hayallere ulaşmak okumaktır' sloganı Germencik'te bulunan bütün okullara belediyemiz tarafından hazırlatılan kitaplıklarda yerini aldı. Öğrencimize bizde teşekkür etmek adına yaz tatilinde zaman geçirebileceği ve okuyabileceği kitaplardan birkaç tane hediye ettik. Yine bunun yanı sıra birde tablet hediyemiz oldu. Yaren'e bundan sonraki eğitim hayatında ve yaşamında başarılar diliyorum. Her öğrencimize de tavsiyem yaz tatilinde bol bol kitap okumaları yönünde olacak" dedi.

        Germencik Belediyesi tarafından hazırlanan kitaplıklar yeni eğitim öğretim döneminde her sınıfta yerini almış olacak.

        (OD-MB-Y)

        12.06.2017 15:11:55 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler