Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Piyanistliğe ilk adım tamam

        (Fotoğraflı)

        ESKİŞEHİR (İHA) - Tepebaşı Belediyesi tarafından düzenlenen "Piyanoya İlk Adım" müzik eğitimleri tamamlandı. Eğitimlere katılan piyanist adayı öğrenciler, düzenlenen yıl sonu konserinde büyük beğeni toplandı.

        Tepebaşı Belediyesi Özdilek Kültür ve Sanat Merkezi'nde, eğitmenler Amine Aygistova ve Özge Güncan tarafından verilen derslere katılan 7-17 yaş arasındaki 20'ye yakın çocuk yıl sonu konserinde performanslarını sergiledi. Espark AVM'de düzenlenen konsere Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç ile ailesi, Espark AVM Müdürü Gökay Uzar, eğitmenler, öğrenciler, veliler ve vatandaşlar katıldı.

        Konser programı Piyanoya İlk Adım öğrencilerinden Günay Göktaş'ın İstiklal Marşı'nı piyano ile çalmasıyla başladı. Daha sonra minik öğrenciler sırayla öğrendikleri eserleri seslendirdi. Dünya klasiklerinden örnekler icra eden minikler, izleyicilerden alkış aldı.

        Programda ayrıca eğitimleri başarı ile tamamlayan öğrencilere katılım belgeleri, daha önce eğitim almış ve konsere misafir öğrenci olarak katılanlara ise teşekkür belgeleri takdim edildi.

        Burada bir konuşma yapan Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, "Özdilek Sanat Merkezi'mizde verilen eğitimler ne kadar verimli, bu konserde bir kez daha anlamış olduk. Çocuklarımızın destek verildiğinde sanat adına neler yapabileceğini de hep birlikte görüyoruz. Bizler onların sanata yönelmeleri, içlerindeki cevherin işlenebilmesi adına elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Bu işte emeği geçen herkesi, desteğini esirgemeyen ailelerimizi özellikle kutluyorum. Çocuklarımıza başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

        Öte yandan konser sonunda Başkan Ataç'a kızı Zeynep bir sürpriz yaptı ve sahneye çıkarak piyano başına geçti. Çaldığı şarkıyı babasına armağan eden minik Zeynep, herkesten alkış aldı.

        Yıl sonu konseri, çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

        (İHA-MET-Y)

        12.06.2017 15:12:32 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler