Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manavgat'ta bisiklet yarışı nefesleri kesti

        (Fotoğraflı)

        ANTALYA (İHA) - Manavgat Belediyesi ve İşitme Engelliler Spor Federasyonu tarafından "1. Manavgat Bisiklet Yarışı" gerçekleştirildi.

        Manavgat Belediyesi ve İşitme Engelliler Spor Federasyonu'nun ortaklaşa gerçekleştirdiği ve geleneksel hale getirilmesi planlanan "1. Manavgat Bisiklet Yarışı"nda 58 sporcu mücadele etti. İşitme Engelli Mili Takımı'nda yer alan 6 erkek 5 bayan sporcu performanslarıyla göz doldurdu. Yarışlarda dereceye giren sporculara kupa ve madalyalar takdim edildi. Elit yarış kategorisinde 1. Türk Telekom Takımından Cebrail Şeker olurken, Alanyaspor Bisiklet Takımından Yunus Yetkin 2. Salcano Alanya takımından Duran Akbaş ise 3. oldu. Master kategoride ise Ataman Şekerci 1. Hakan Şenöz 2. Ali Yıldırım 3. oldu. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ise sportif faaliyetleri de geliştirmek için çalıştıklarını ifade etti. Başkan Sözen "Yerel yönetim anlayışımızda sporun önemini anladığımız için kentimizi sporla buluşturduk. Sporun her dalına destek veriyoruz. Manavgat'ımızı sporla buluşturmaya devam edeceğiz" dedi.

        (SÇ-SÇ-Y)

        12.06.2017 15:24:30 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler