Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Marmaraereğlisi Belediyesi'nin iftar programları

        (Fotoğraflı)

        TEKİRDAĞ (İHA) - Marmaraereğlisi Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programlarının üçüncüsü Çeşmeli Mahallesinde yapıldı.

        Çeşmeli mahallesindeki iftarda vatandaşlar ile birlikte orucunu açan Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan, yemeğin ardından bir konuşma yaparak mahallede belediyenin yaptığı çalışmalar hakkında vatandaşlara bilgi verdi. Uyan, "Çeşmeli Mahallemizin ihtiyacı olan yerlerinde asfalt çalışmalarımıza bu yılda devam edeceğiz. Aynı zamanda Çeşmeli Mahallemizi Kanalizasyona kavuşturmak için Büyükşehir Belediyesi'nin yatırım programına aldırmaya çalışıyoruz. Mahallemizin asıl ihtiyaçlarından bir tanesi de Kültür Merkezidir. İmar planlarında araştırma yaparak bu alana yaklaşık 400 metrekare büyüklüğünde içinde düğün salonu, muhtarlık ve misafirhanenin olduğu bir kültür merkezi yapacağız. Bu binada aynı zamanda ibadetlerinizi de yapıp yemek davetlerinizi verebilirsiniz. Sizlerin ihtiyacı olan ve her türlü etkinliklerinizi gerçekleştireceğiniz bu merkezin projesini hazırlayarak en kısa zamanda ihale aşamasına getireceğiz. Önümüzdeki sene inşallah iftar yemeğimizi yapacağımız kültür merkezi açılışı ile birlikte bu alanda gerçekleştiririz" dedi.

        Çeşmeli Mahallesinin, kanalizasyon ve arıtması yapıldıktan sonra Avrupa standartlarına uygun bir mahalle haline getireceklerini ifade eden Başkan Uyan, "Burası konum olarak gerçekten çok güzel bir mahallemiz ve biz de emin adımlarla Çeşmeli Mahallemizi ileriye götürmeye çalışıyoruz. Sizlerin verdiği destekle bütün gücümüzle ihtiyaç ve istekleriniz doğrultusunda çalışmalarımıza devam edeceğiz. Sizlere hizmet etmeyi kendimize ibadet kadar kutsal sayarak, şevkle tüm ekip arkadaşlarımızla birlikte çalışıyoruz. Mahalle halkımızla birlikte aynı sofrayı paylaşmaya vesile olan iftar programlarımızın kardeşliğimizi ve hoşgörümüzü arttırmamıza vesile olması temennilerimle tüm vatandaşlarımın Mübarek Ramazan ayını tebrik ediyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum" diye konuştu.

        Mahalle sakinleri de iftar yemeği ve yapılan hizmetlerden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek, Başkan Uyan'a teşekkür etti.

        (YG-MEF-Y)

        12.06.2017 15:38:44 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler