Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BEYDER, Başkan Kurt'u ziyaret etti

        (Fotoğraflı)

        ESKİŞEHİR (İHA) - Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, Beylikova ve Köyleri Sosyal Kültür Dayanışma Derneği (BEYDER) Başkan ve Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

        Başkan Kurt'un makamında gerçekleşen ziyarette, Beylikova ve Köyleri Sosyal Kültür Dayanışma Derneği Başkanı Tolga Savaş, dernek yönetimine yeni seçildiklerini ifade etti. Yönetim Kurulunu tanıtan Dernek Başkanı Savaş, derneğin faaliyetleri ve projeleri hakkında bilgi verdi.

        Gerçekleştirdikleri ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Kurt, Beylikova ve Köyleri Sosyal Kültür Dayanışma Derneği Başkanı Tolga Savaş ve yeni yönetim kurulunu tebrik etti. Sivil toplum örgütleri ve derneklerin önemine değinen Başkan Kurt, özellikle hemşehri derneklerinin birleşme ve kaynaşma açısından oldukça faydalı olduğunu söyledi. Odunpazarı Belediyesi olarak sivil toplum örgütleri ve derneklere her zaman destek olacaklarını ifaden Başkan Kurt, yeni Başkan Tolga Savaş ve yeni yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.

        (İHA-MET-Y)

        12.06.2017 15:42:54 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler