Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Toprak'tan iftar programı açıklaması

        Hüseyin Türkoğlu

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman'ın Kahta İlçe Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, önceki gün gerçekleştirilen iftar programı ile ilgili yazılı basın açıklaması yaptı.

        Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, önceki gün kavganın çıktığı iftar yemeğinin ardından yazılı açıklamada bulundu.

        Başkan Toprak iftar programı ile ilgili olarak açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

        "Bizler her sene geleneksel olarak 3 iftar programı düzenliyoruz, birini kendi personelimizle, birini Ramazanın ortalarına doğru tüm hemşehrilerimizle, bir diğerini de Kadir Gecesinde düzenliyoruz.

        11 Haziran'da verilen iftar ile ilgili ben daha önce TBMM başkanvekilimiz Sayın Ahmet Aydın'ı arayarak kendisine ne zaman müsait olacaklarsa her sene geleneksel olarak vereceğimiz iftar programını yapmak istediğimizi kendilerinin aramızda olması için uygun bir zamanlarını bizlere haber vermelerini rica ettik.

        TBMM başkan vekilimiz bir sonraki gün arayıp ayın 11'inde müsait olduklarını ifade ettiler bunun üzerine bizler de hazırlıklarımızı yaptık.

        Birkaç gün sonra GADER başkanı Ramazan Okay ve yönetim kurulu yanımıza gelerek ilçede bir iftar vermek istediklerini ifade ettiler. Biz de ayın 11'inde programımızın olduğunu bunu TBMM başkanvekilimizin de bilgisi dahilinde hazırladığımızı ifade ettik.

        GADER Başkan ve yönetimi ise kendi aralarında istişare edeceklerini ve sayın vekilimiz ile de görüşeceklerini söylediler. Daha sonra gelip ayın 11'inde bizim hazırladığımız programı birlikte yapalım teklifinde bulundular.

        Bizler de hemşerilerimize ait bir dernek olduğundan birlik ve beraberlik ruhu yaşatmak adına bu teklifi kabul ettik.

        2000 kişilik bir iftar vermek istediklerini söylediler. Biz de iftara ortalama 5000 kişinin katıldığını geriye kalan 3000 kişilik yemeğin de tarafımızdan verileceğini ifade ettik. Hatta kendilerinin herhangi bir ödeme yapmalarına gerek olmadığını da ifade ettik fakat GADER yönetimi zaten bu programı İstanbul'da yapacaklarını ve bu sene ilçemizde yapmak istediklerini ifade ettiler. 2000 kişilik yemeği karşıladılar, programa 5000 civarında hemşerimiz katıldı.

        Kamuoyuna bu konuyla ilgili yanıltıcı bilgiler verilmektedir, olay tamamen bundan ibarettir.

        Bütün kamuoyunun takdirine sunuyorum."

        (HT-AHM)

        12.06.2017 15:59:37 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler