Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Alman GIZ ile Kilis Belediye arasında proje anlaşması

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Ali Dağ

        KİLİS (İHA) - Kilis Belediyesi ile Alman Uluslararası İşbirliği Kurumu arasında yürütülecek projeler ile ilgili anlaşma imzalandı.

        Alman Uluslararası İşbirliği Kurumu Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit GIZ (GmbH) Ortadoğu Direktörü Rudolf Rogg ve beraberindeki heyet Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara'yı ziyaret etti. Ortadoğu Direktörü Rudolf Rogg ile Belediye Başkanı Hasan Kara ile yaptığı görüşme sonrası Kilis Belediyesi Meslek Edindirme Merkezindeki kursları ile sosyal merkezleri gezerek bilgi aldı. Kurslara ve sosyal tesislere hayran kalan Ortadoğu Direktörü Rudolf Rogg Kilis Belediyesine, protokol ile destek vereceklerini ifade etti.

        Ortadoğu Direktörü Rudolf Rogg ile Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara tarafından yürütülecek projeler ile ilgili anlaşma imzalandı.

        (MAD-SD-Y)

        12.06.2017 16:09:42 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kilis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kilis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler