Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Özgüven'den sahur sürprizi

        (Fotoğraflı)

        KONYA (İHA) - Konya'nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven, gece mesaisi yapan itfaiye, temizlik işleri, zabıta ve diğer çalışanlarla sahur sofrasında buluştu.

        Sahurda çalışanlarla bir araya gelen Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, "Görevleri gereği ailesinden uzakta sahur yapan çalışanlarımızla bir araya gelmek istedik. Herkesin sıcak yatağında uyuduğu zaman diliminde bu arkadaşlarımız çalışıyorlar. Halkımızın sağlığı ve güvenliği için gece-gündüz demeden canla başla ve fedakarca çalışmalarını devam ettiren kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Birlikte iftar yapmanın, sahur yapmanın kıymetini biliyoruz. Mahalle iftarlarımızı vatandaşlarımızla beraber yapmayı geleneksel hale getirdik bunun yanı sıra sahurda da ara ara, çalışan arkadaşlarımızı ziyaret edip onlarla beraber sahur yapmanın hazzını yaşıyoruz. Allah tuttuğumuz oruçları kabul eylesin birliğimizi, dirliğimizi bozmasın" dedi.

        (İB-AH-Y)

        12.06.2017 16:54:34 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler