Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan AK Parti Teşkilatıyla iftarda buluştu

        (Fotoğraflı)

        NİĞDE (İHA) - Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan AK Parti'nin kurulduğu günden bu yana teşkilatta görev yapmış partililerle iftar davetibde ir araya geldi.

        Ramazan ayı boyunca vatandaşların evine konuk olan ve toplumun farklı kesimleriyle iftar sofralarında buluşan Belediye Başkanı Faruk Akdoğan AK Parti'de eski ve yeni yönetimde görev yapmış teşkilat mensuplarıyla iftar yemeğinde bir araya geldi. Bir otelde düzenlenen iftar davetinde Başkan Faruk Akdoğan konukları kapıda karşılayarak yakından ilgilendi. Düzenlenen iftar programında oruç açmayı bekleyen partililere ilahi dinletisi yapıldı.

        Belediye Başkanlığı görevine geldiği günden bu yana geleneksel olarak parti mensuplarıyla bir araya geldiklerini söyleyen Akdoğan, "Belediye başkanlığı görevine bizi getirdiğiniz günden bugüne kadar her sene geleneksel olarak geçmişten bugüne kadar görev yapan teşkilatlarımızla bir araya geliyoruz. Amacımız hasbihal etmek, kaynaşmak ve Ramazan'ın feyzinden, bereketinden yararlanmak. Hangi görevde bulunursak bulunalım teşkilat mensubuyuz ve teşkilatımızın bir neferiyiz. Bugüne kadar o çerçevede çalıştık ve bugünden sonra da çalışmaya devam edeceğiz. AK Parti ailesinde il başkanlığı yapmış, yönetim kurulu üyeliği yapmış, partimizde herhangi bir şekilde görevde bulunmuş, bu davada, bu çorbada tuzu bulunan kardeşlerimizin hepsi bizim gönlümüzde, genel başkanımızın ve cumhurbaşkanımızın gönlünde ayrı noktada. Partide görev bittiği zaman ünsiyet bitmiyor. Bu bir nöbet değişimi, bayrak yarışıdır. Tüm kardeşlerimiz teşkilatımızın bir neferi, bir parçasıdır'' dedi.

        Akdoğan konuşmasında, Niğde Belediyesi olarak bu yıl 12 farklı mahalle iftarının düzenleneceğini ve gerçekleşen mahalle iftarlarında o mahalledeki yönetimde bulunan parti mensuplarıyla da bir araya geldiklerini belirtti. Başkan Akdoğan, '' Bu vesileyle Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını diliyorum. Önümüzdeki günlerde idrak edeceğimiz Kadir Gecesi'ni ve Ramazan Bayramı'nı şimdiden kutluyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum.'' diye konuştu.

        Kavaklıoğlu'ndan Başkan Akdoğan'a teşekkür

        AK Parti teşkilat mensuplarının bir araya geldiği iftar yemeğinde söz alan Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu da iftar buluşmasından ve şehre kazandırdığı hizmetlerden dolayı Başkan Akdoğan'a teşekkür etti. Kavaklıoğlu, "Faruk Başkanıma teşekkür ediyorum. Gerçekten Niğde Belediyemiz gözle görülür bir şekilde çok güzel hizmetler vermekte. Özellikle de sosyal belediyeciliğin en iyi örneklerini veriyor. Sosyal hizmetler açısından baktığımız zaman Türkiye'nin pek çok ilinde bu hizmetler yok ya da bu şekilde yapılmıyor. O açıdan Faruk Başkanım ve ekibini kutluyorum'' şeklinde konuştu.

        Toplantıda AK Parti İl Başkanı Emrah Özdemir ,İl Genel Meclisi Başkanı Bülent Küçüktuna, ve Merkez İlçe Başkanı Ömer Kılıç da selamlama konuşması yaparak iftar yemeğinin düzenlenmesinden dolayı Başkan Akdoğan'a teşekkür ettiler.

        Grand Otel'de gerçekleşen iftar yemeğine AK Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, AK Parti İl Başkanı Emrah Özdemir, İl Genel Meclisi Başkanı Bülent Küçüktuna, Merkez İlçe Başkanı Ömer Kılıç, belediye başkan yardımcıları, eski il ve ilçe yöneticileri, kadın kolları ve gençlik kolları başkanları ve yöneticileri ile teşkilat mensupları katıldı.

        (YE-SK)

        13.06.2017 08:52:21 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Niğde haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Niğde Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler