Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Saray'da 104 hanım daha sertifika aldı

        ANKARA (İHA) - Pursaklar Belediyesi Saray Hanım Evindeki kurslara katılan 104 kadın, İngilizce, Arapça, Çocuk Bakımı ve Etek Dikimi kurslarını başarıyla tamamlayarak sertifika aldı.

        Yoğun bir çalışma dönemi geçiren Saray Hanım Evindeki üyeler birbirinden önemli kursları başarıyla tamamlayıp MEB onaylı sertifika aldı. Pursaklar Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün birlikte düzenlediği Arapça, İngilizce, Çocuk Bakım Elamanı Yetiştirme Kursu ve Kadın Temel Etek Dikim Kurslarına katılan hanımlar toplamda bin 416 saat eğitim gördü. Her bir kursu başarıyla tamamlayan kadınlar Saray'da MEB onaylı sertifika alarak mezun oldu. Kendilerine sunulan imkanlardan ve hizmetlerden memnun kalan kadınlar Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin ve ekibine teşekkür etti.

        (BC-BT-Y)

        13.06.2017 10:09:06 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler