Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gençlerden açık büfe iftar sofrası

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Zeytinburnulu gençler, kendi elleriyle kurdukları iftar sofrasında bir araya geldi. Evde yapılan yemeklerin aynı masada paylaşıldığı iftar sofrasında nohutlu pilavdan mercimek köftesine kadar birçok lezzet yer aldı.

        İlçede yaşayan gençlerin kötü alışkanlıklardan korunması, kültür, sanat, spor faaliyetlerine yönlendirilmesi amacıyla kurulan Zeytinburnu Belediyesi Gençlik Merkezi'ne bağlı genç üyeler, açık büfe iftar sofrasında buluştu. Evde hazırladıkları yemekleri iftar sofrasında arkadaşlarıyla paylaşan gençler, Ramazan ayında bir arada olmanın mutluluğunu yaşadı.

        Kardeşlik sofrası

        Zeytinyağlı sarmadan nohutlu pilava gençlerin maharetlerini döktürdüğü açık büfe iftar sofrasında mercimek köftesi, patates salatası, çiğ köfte, domates çorbası, peynirli ve patatesli börek, poğaça, yaş kek, elmalı kurabiye ve daha birçok farklı tatlar yer aldı. Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi'ndeki iftar programının özel konuğu ise Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın oldu. Masaları dolaşıp gençlerle sohbet eden Başkan Aydın, ezan sesiyle birlikte orucunu açtı. İftardan sonra bereket duası yapan gençler, Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından Başkan Aydın ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

        Kültür, sanat ve spor faaliyetleriyle yüzlerce yeteneğin keşfedilmesini sağlayan Zeytinburnu Belediyesi Gençlik Merkezi'nde kursiyerler tiyatro, piyano, keman, gitar, fotoğraf, grafik tasarım, animasyon, kısa film ve yazarlık eğitiminin yanı sıra dalış eğitimi, okçuluk, İngilizce ve robot atölyeleri gibi birçok kurstan ücretsiz yararlanabiliyor.

        (HB-BA-Y)

        13.06.2017 10:20:59 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler