Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Marmaraereğlisi'nde görkemli iftar organizasyonu

        (Fotoğraflı)

        Halil Dağ

        TEKİRDAĞ (İHA) - Marmaraereğlisi Belediyesi tarafından Ramazan ayı kapsamında 2 bin kişilik iftar programı düzenlendi.

        Tekirdağ'ın Marmaraereğlisi ilçesinin Sultanköy Mahallesinde bulunan bir futbol sahasında düzenlenen 4. iftar organizasyonuna mahalle sakinleri yoğun ilgi gösterdi. Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen Sultanköy Kanalizasyon İnşaatı Temel Atma töreni sonrası iftar programının yapılacağı alana Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, TESKİ Genel Müdürü Şafak Başa ve protokol üyeleri ile birlikte gelen Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan, iftar yemeği öncesi bir konuşma gerçekleştirdi.

        Başkan Uyan, "Birlik, beraberlik ve hoşgörü ayı olan Mübarek Ramazan ayının coşkusunu hep birlikte yaşama isteğimizi, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yılda devam ettirerek gerçekleştiriyoruz. Mahalle halkımızla birlikte aynı sofrayı paylaşmak ve mahalle sakinlerimizi bir arada buluşturmaya vesile olan iftar programlarımızın kardeşliğimize ve birliğimize katkı sağladığını düşünüyorum. Kardeşliğimizi ve hoşgörümüzü arttırmamıza vesile olması temennilerimle tüm halkımızın Mübarek Ramazan ayını tebrik ediyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.

        (HLD-MEF-Y)

        13.06.2017 10:23:04 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler