Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Deprem sonrası geceyi dışarıda geçirenlere sıcak yemek

        (Fotoğraflı)

        İZMİR (İHA) - İzmir Büyükşehir Belediyesi Aşevi, deprem sonrası evlerine girmekten çekinen vatandaşlar için 10 Gezici Mutfak aracıyla gece boyunca çorba, pide, ayran ve su dağıtımı yaptı.

        Merkez üssü Ege Denizi (Karaburun açıkları) olan 6.3 şiddetindeki deprem İzmir'de ve birçok ilde paniğe yol açtı. Bu panik ve korku nedeniyle evlerine girmek istemeyen vatandaşlara İzmir Büyükşehir Belediyesi yardım elini uzattı. Büyükşehir Belediyesi Aşevi'ne bağlı 10 adet Gezici Mutfak ekibi, geceyi dışarına geçiren İzmirlilere iftar saatinden itibaren çorba, pide, ayran ve su servisi yaptı. Karaburun ve Mordoğan da dahil olmak üzere kentin farklı noktalarını dolaşan Büyükşehir ekipleri, geç vakitlere kadar bu hizmetini sürdürdü.

        (MY)

        13.06.2017 10:29:58 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler