Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Alaçam'da gıda denetimleri

        (Fotoğraflı)

        SAMSUN (İHA) - Samsun'un Alaçam ilçesinde gıda denetimleri devam ediyor.

        Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü Gıda Kontrol ekipleri ve Alaçam Belediyesi Zabıta ekipleri özellikle fırın, pastane, yufkacı gibi gıda maddesi üreten ve satan iş yerlerini denetimden geçiriyor. Ekipler tarafından yapılan denetimler sırasında bazı iş yerlerinin imalathanesinin genel temizliğinin yetersiz ve ayrıca ürün depolarının da düzensiz olduğu belirlendi. Hijyen kurallarına uymayan imalathaneler, temizlik ve düzen konusunda uyarıldı.

        Halkın sağlığının korunmasına büyük önem verdiklerini ifade eden Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü ile birlikte sürekli denetimler yapılarak gıda maddesi satan, imal eden iş yerlerinin periyodik şekilde kontrolden geçirildiğini ve halkın sağlığını tehdit edici unsurların ortadan kaldırıldığını söyledi.

        (ŞU-SLH-Y)

        13.06.2017 10:34:45 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler