Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hisarcık Belediyesinden yabani ot temizliği

        (Fotoğraflı)

        Mustafa Akçay

        KÜTAHYA (İHA) - Hisarcık Belediyesi Temizlik İşleri ekipleri tarafından cadde, sokak, yol ve kaldırım kenarlarında bulunan yabani otların temizliğine başlandığı bildirildi.

        İlçe genelindeki cadde, sokak ve bulvarların orta refüjleri ile kaldırım ve yol kenarlarında görüntü kirliliği oluşturan yabani otlar tırpan ve ot biçme makineleri ile biçilerek temizleniyor.

        Belediye olarak ilçenin bakımına ve çevre temizliğine büyük önem verdiklerini ifade eden Belediye Başkanı Fatih Çalışkan,"Bahar aylarındaki yağışlar ve akabinde tabiatın canlanmasıyla yol kenarları, orta refüjler ve kaldırım kenarlarında yabani otlar çıkmaktadır. Temizlik İşleri Müdürlüğü personellerimizce görüntü kirliliğine sebep olan bu otların temizlenmesi çalışmalarımızı mevki ayrımı gözetmeksizin hummalı bir şekilde sürdürüyoruz. Çalışmalar Ramazan Bayramına kadar devam edecek" dedi.(MA-EFE)

        13.06.2017 10:41:35 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler