Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Didim'de yaz spor okulları çocukları bekliyor

        (Fotoğraflı)

        Hüseyin Çalışkan

        AYDIN (İHA) - Didim Kaymakamlığı, Didim İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezinin ortaklaşa düzenlediği 'Okullar Hayat Olsun' projesi kapsamında 7-19 yaş arası çocuklar için yaz okulları açılıyor.

        Geçtiğimiz hafta başında başlayan ve 21 Haziran 2017 günü sona erecek başvuruların ardından programlaması yapılacak olan kurslar, yaz ayı boyunca Didim'de yaşayan çocuklara ve Didim'e tatile gelen çocuklara eğitim verecek. 21 Haziran 2017 günü bitecek olan başvurular, Didim Halk Eğitim Merkezine ya da Gençlik Spor İlçe Müdürlüğüne yapılacak. Kurslar bayramdan sonra başlayacak ve sezon boyunca devam edecek.

        Kurslar kapsamında Spor Dalında Atletizm, Badminton, Basketbol, Futbol, Masa Tenisi, Karate, TaekWondo, Muay Thai, Okçuluk ve Voleybol, müzik dalında Bağlama, Gitar, Keman kurslarının yanı sıra yeteneklerine göre, Karışık Örgü, Kukla, Satranç, Tiyatro, Keçe yapımı, Yaratıcı drama ve Dekoratif ev Aksesuarları ve Kuran Okuma kursları verilecek.

        Yaz boyunca kursa katılacaklara dil kursu olarak ta İngilizce, Rusça kursları düzenlenecek.

        (HÇ-MB-Y)

        13.06.2017 10:48:25 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler