Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tütüncü hemşehrilerini yalnız bırakmıyor

        (Fotoğraflı)

        ANTALYA (İHA) - Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, Mahallelerde vatandaşların isteklerini dinlemeye devam ediyor.

        Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, meclis üyesi Serhat Demir ile birlikte Kepez Devlet Hastanesi'ni ziyaret etti. Ardından Kepez Muhtarlar Derneği Başkanı Feyzullah Saraçoğlu ve belediye bürokratlarıyla birlikte mahalle gezilerine katılan Tütüncü, vatandaşlardan dilek ve temennileri öğrendi.

        İftarını vatandaşla yapıyor

        2 mahallede düzenlenen iftar yemeklerine katılan Tütüncü, orucunu vatandaşlar ile aynı masada açtı. Sonraki mahallede de duaya katılan Tütüncü, yaptığı konuşmalarda, Ramazan aylarında hep hemşehrileriyle birlikte olduğunu hatırlattı. İftar alanlarında kendisiyle hatıra fotoğrafı çektirmek isteyenleri de geri çevirmeyen Tütüncü, akıllı telefonlarla özçekimleri de kendisi yaptı.

        Burdurluların gecesine katıldı

        Teravih namazını kıldığı camide ramazan şerbeti ikramında bulunan Tütüncü, programını Kepez Belediyesi Ramazan Şenlik Alanı'nda sonlandırdı. Hasan Doğan Stadı'ndaki alanda Antalya Burdurlular Sosyal Yardım ve Dayanışma Derneği'nin düzenlediği geceye katılan Tütüncü, her yıl Burdurluların düzenlediği hemşehri gecelerine katıldığını vurguladı. Tütüncü, Antalya'da yaşayan Burdurlulara her zaman belediyesinin kapısını açık olduğunu söyledi. Gecenin sonunda dernek başkanı Celal Hatipoğlu, Tütüncü ve yardımcısı Mustafa Özsoy'a desteklerinden dolayı teşekkür plaketi verdi.

        (SÇ-SÇ-Y)

        13.06.2017 11:17:21 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler