Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kaymakam Uzan askerlerle iftarda buluştu

        (Fotoğraflı)

        MUŞ (İHA) - Muş'un Bulanık Kaymakamı Hacı Arslan Uzan, Şehit Binbaşı Arslan Kulaksız Kontrol Noktasındaki askerlerle iftarda biraya geldi.

        Bulanık Kaymakamı Hacı Arslan Uzan, Muş-Bulanık yolu üzerindeki Şehit Binbaşı Arslan Kulaksız Kontrol Noktasında gece gündüz demeden vatan savunması için canı pahasına mücadele veren askerleri ziyaret etti. Burada askerlerle bir süre sohbet eden Kaymakamı Uzan, daha sonra Jandarma Asayiş Komando Bölük Komutanlığında incelemelerde bulunarak askerlerle birlikte iftar sofrasında buluştu.

        Bulanık ilçesinde huzur ve güvenin sağlanmasında etkin rol oynayan jandarma personeline başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür eden Uzan, ''İçinde bulunduğumuz birlik ve beraberlik ortamının arttığı on bir ayın sultanı Ramazan ayında, kardeşlerimizle güzel bir iftar yapalım istedik. Bu mübarek ayda, bu manevi havayı beraber solumak için bu akşam sizlerle aynı sofrada birlikte olmaya geldik. Bugün sizlerle birlikte bu güzel havayı teneffüs ediyoruz. Sizler kutsal bir vazifeyi eda ediyorsunuz. Kahramanca ve fedakârca görev yapıyorsunuz. Bizler dedelerimizden, atalarımızdan aldığımız mirasla yaşadığımız topraklarda, ülkemizde ve dünyada huzurun, güvenin ve barışın egemen olmasını istiyoruz. Bu anlamda bu kutsal vatani görevini yapan sizlerin sorumlulukları daha bir önem kazanıyor. Rahmet ve bereket ayı Ramazan'ın sizlere, ailelerinize, sevdiklerinize, ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Sizlerle birlikte olmaktan çok mutlu olduk, gurur ve onur duyduk. Hepinize teşekkür ediyorum, hayırlı Ramazanlar diliyorum, Rabbim vatanımızı, milletimizi, bayrağımızı ve ezanımızı korusun" dedi.

        (MSA-Y)

        13.06.2017 11:21:44 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler