Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Torbalı'da yüzme kurslarına yoğun ilgi

        (Fotoğraflı)

        İZMİR (İHA) - İzmir'in Torbalı ilçesindeki yüzme kursları her yaştan vatandaştan yoğun ilgi görüyor.

        Torbalı Belediyesi tarafından Aquapolis Yüzme Havuzunda başlatılan yüzme kursları ilgi görmeye başladı. 3 veya 4 yaşındaki çocuklardan yetişkinlere kadar dileyen herkesin kurslara katılabileceği ifade edilirken, ebeveynlerin, çocuklarını imzalayacakları sağlık beyanı belgesi ile yüzme kursuna kayıt ettirebileceği bildirildi. Profesyonel yüzme hocaları tarafından verilen kursların üçer saatlik 8 seans şeklinde olacağı ve bir ay süreceği dile getirilirken, kursların pazartesi, salı, çarşamba ve perşembe sabah 9 ile 12,30 saatleri arasında verileceği duyuruldu. Yine kursa katılmak isteyen kişilerin 6-15 yaşa kadar kişi başı 120 lira, 15 yaş ve üzeri kursiyerlerden 150 lira ücret alındığı belirtilirken, kursu başarıyla bitirenlere ayrıca sertifika verileceği kaydedildi.

        Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez ilçedeki çocuk ve gençlerin zihinsel ve bedensel eğitimlerine katkı sunmak amacıyla bu tür organizasyonlara ciddi önem verdiklerini ifade ederek, "Belediye Kültür Merkezimizde süren çeşitli kurslarımızda yüzlerce çocuk ve gencimizi geleceğe hazırlıyoruz. Bu kurslarda yetişen çocuklarımızdan bazıları atletizm milli takımına kadar yükseldiler ve gelecekte belki de olimpiyatlarda ülkemizi temsil edecekler. Aquapolis'te başlayan yüzme kurslarımız da aynı şekilde yoğun ilgi görüyor. Yüzmeyi bilmek bazen sizin hayatınızı ya da başkasının hayatını kurtarabilir. O nedenle önemli bir beceri ve aynı zamanda iyi bir spor. Yüzme kursuna iştirak eden çocuklarımız burada aileleriyle birlikte kaliteli vakit de geçiriyorlar" dedi.

        (HG-Y)

        13.06.2017 11:52:55 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler