Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Merinos ihtiyaç sahibi ailelere yardım

        (Fotoğraflı)

        Ramazan Kuyu

        ADIYAMAN (İHA) - Merinos Mehmet Erdemoğlu Vakfı tarafından, Adıyaman'ın Besni ilçesinde ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılmak üzere bin koli gıda yardımı gönderildi.

        Merinos Mehmet Erdemoğlu Vakfı tarafından, geçtiğimiz günlerde ise 800 adet gıda yardımı Besni merkez ve beldelerde ihtiyaç sahiplerine dağıtılmıştı. Son gelen gıda yardımı ile birlikte Besni'ye toplam bin 800 koli gıda yardımı gönderilmiş oldu.

        Konu ile ilgili açıklama yapan Merinos Besni Mağaza Müdürü Musa Karakuş, Merinos'un her yıl olduğu gibi ihtiyaç sahiplerini unutmadığını belirterek, "Bu yılda ihtiyaç sahibi aileleri unutmayarak gıda yardım paketlerini kendilerine ulaştırıyoruz. Merinos Mehmet Erdemoğlu Vakfı geçtiğimiz günlerde 800 koli daha gıda paketi gönderdi. Biz de bu gıda yardım paketlerinden 200 adetini Suvarlı Belediyesine, 100 adetini Şambayat Belediyesine, 100 adetini ise Gölbaşı Belediyesine ihtiyaç sahibi vatandaşlara verilmek üzere gönderdik. 300 adetini ise Besni'de belirlediğimiz ihtiyaç sahibi ailelere dağıttık. Ayrıca 100 adetini Adıyaman'daki bayiimize göndererek oradaki ihtiyaç sahiplerine dağıtılmasını sağladık. Yardımlar imkanlar ölçüsünde bundan sonrada devam edecek" dedi.

        (RK-AHM)

        13.06.2017 12:35:58 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler