Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mustafa Kemal Mahallesinin yollarına düzenleme

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Turgutlu Belediyesi, alt yapı çalışmalarının tamamlandığı mahalle ve sokaklarda bozulan yol ve kaldırımları onarmaya başladı.

        Turgutlu Belediyesi, doğalgaz çalışmaları nedeniyle kazı yapılan ve bozulan parke taşlı yollar için tamirat çalışmalarına başladı. Mustafa Kemal Mahallesinde doğalgaz çalışmalarının bittiği sokaklar üzerinde tamirata başlayan Turgutlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, 14 sokağın parke taşını tamir ederek, vatandaşların mağduriyetini gideren çalışmalarına hız verdi. Çalışmaların bittiği Şirvan Sokak, Korutürk Sokak, Duygu Sokak, Gültekin Sokak, Karataş Sokak, Güzide Sokak, İnci Sokak, Arife Sokak, Uygar Sokak, Ilgaz Sokak, Adalı Sokak, Ürkmez Sokak, Gülşen Sokak ve Barut Sokak'ta çalışmalara başlayan ekipler, doğalgaz çalışmalarının tamamlanmasının akabinde diğer sokaklarda da çalışma başlatacaklar. Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin de hedeflerinin vatandaşın ulaşımını rahatlatmak ve yaşamını kolaylaştırmak amacıyla yapılan yol tadilatlarını kısa süre içerisinde tamamlamak olduğunu söyledi.

        (AY-Y)

        13.06.2017 12:44:52 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler