Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Yemenici belediye çalışanları ile iftar yaptı

        (Fotoğraflı)

        Tuncay Türkgülü

        DÜZCE (İHA) - Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, belediyenin hizmet birimlerinde görev yapan personelleri ve aileleri için iftar yemeği verdi. Gerçekleştirilen iftar yemeğine, Akçakoca Belediyesinin hizmet birimlerinde görev yapan tüm personel eş ve çocukları katıldı.

        Kuran-ı Kerim Tilaveti ile başlayan iftar yemeğinde daha sonra iftar duası yapıldı. İftar yemeğinin ardından konuşan Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, "3 yıldır sizlerle birlikte ilçenin bir baştan bir uca kadar yaşanabilir bir şehir olması yönünde çalışmalarımızı el birliği içerisinde yürütüyoruz. Yüce Allah bizlere bir kez daha hep birlikte iftar açmayı nasip etti, İnşallah Rabbim nice nice Ramazanlarda bir arada olmayı beraber iftar açmayı, oruç açmayı hepimize nasip eder. Tabi Ramazanı yarıladık, ortasındayız başı Rahmet ortası marifet sonu cehennem azabından kurtuluş olan Ramazan ayının tam ortasındayız. Birkaç gün sonra Kadir gecesine geleceğiz, Rabbim tuttuğumuz oruçları, yaptığımız tüm ibadetleri, kıldığımız namazları, zekatlarımızı kabul eder ve nice nice Ramazanlara bizleri kavuşturmayı nasip eder. Değerli mesai arkadaşlarım yaklaşık 3 yılı geride bıraktık, 4.yılımızdayız sizlerle beraber. Gerçekten ilk günden itibaren çok yoğun bir tempoyla ilçemize, milletimize, hemşerilerimize vermiş olduğumuz sözlerimizi tutmak için gece gündüz çalışıyoruz. Tabi bu tempoda sizlerin 1 dakika bile mesai mefhumu tanımaksızın çalışmanızın çok büyük faydaları var. İş arkadaşlarıma, mesai arkadaşlarıma ve ailelerine de çok çok teşekkür ediyorum" dedi.

        Başkan Yemenici ayrıca göreve geldiği günden itibaren yol alınan projeler hakkında kısa kısa bilgilendirmeler yaptı. Yemek sonunda tekrar tüm personele ve ailelerine teşekkür ederek memnuniyetini dile getirdi.

        (TT-AY)

        13.06.2017 12:57:55 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler