Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SİDER'den 470 ihtiyaç sahibi aileye yardım

        (Fotoğraflı)

        DİYARBAKIR (İHA) - Diyarbakır'da Sur İşadamları ve Toptancıları Derneği (SİDER) tarafından Ramazan Bayramı öncesi 470 aileye giyim ve erzak yardımı yapıldı.

        Diyarbakır'da Ramazan Bayramı öncesi 220 yetim ve ihtiyaç sahibi çocuk ile 65 kadına SİDER tarafından giyim yardımı yapıldı. Giyim yardımının yanı sıra 70 battaniye, 70 yazlık halı ve 45 paket de erzak yardımı yaptıklarını ifade eden SİDER Başkanı Şükran Yılmaz, yardımları sadece yönetim kurulu ve kendi üyelerinin yaptıkları bağışlarla gerçekleştirdiklerini söyledi.

        "Yetimler Peygamberimizin emanetidir"

        Kur'an-ı Kerim'de yetim çocukların ve düşkün ailelerin korunup kollanmasının emredildiğini dile getiren Yılmaz, "Unutmayalım ki yetimler bize Peygamber efendimizin emanetidir. SİDER ailesi olarak yönetim kurulumuzla beraber bu mübarek Ramazan ayında da çocuklarımızı unutmadık. 1 yıldır derneğimizi kurduk ancak Halep'e 2 tır yardım yaptık. Toplamda 471 çocuğumuza kışlık mont, bot ve kırtasiye yardımımız oldu. Geçen sene Ramazan ayında da 2 defa gıda ve giyim yardımı yaptık. Dernek dışından yardım kabul etmiyoruz. Yardımları sadece yönetim kurulu ve üyelerimizle kendi aramızda toplayıp yapıyoruz. SİDER her ne kadar ekonomist ve ticarete dayanan bir dernek olarak bilinse de sosyal alanda da hizmet vermeye devam edecek" dedi.

        (EK-MP-Y)

        13.06.2017 13:06:35 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler