Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Taşköprü Belediyesinin Şehri Ramazan etkinlikleri başladı

        (Fotoğraflı)

        Akif Doğan

        KASTAMONU (İHA) - Taşköprü Belediyesi'nin bu yıl 4'sünü 12-18 Haziran tarihleri arasında düzenlediği Şehr-i Ramazan etkinlikleri başladı.

        Taşköprü Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleşen etkinliklerin ilk gününde Hacivat-Karagöz gösterisi, illüzyon gösterisi, çocuklar için yarışmalar ve animasyon gösterileri, tasavvuf müziği ve ortaoyunu gösterisi yer aldı.

        Çocukların ve vatandaşların büyük ilgi gösterdiği etkinliklerde konuşan Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, 11 ayın sultanı mübarek Ramazan ayını tüm ilçe halkı ile birlikte coşku ile karşıladıklarını ve bu yıl 4'üncü kez düzenledikleri Şehri Ramazan etkinlikleriyle unutulmaya yüz tutan kültürlerini yaşatmak ve vatandaşlarını da hatırlatmak istediklerini kaydetti.

        Arslan, ayrıca 18 Haziran Pazar akşamına kadar devam edecek olan etkinliklere tüm Taşköprülüleri davet etti. Taşköprü Belediyesi Şehri-Ramazan etkinlikleri programında her akşam teravi namazı sonrası değişik ortaoyunları ve etkinliklerin yer alacağı belirtildi.

        (Vİ-RFK-Y)

        13.06.2017 13:30:21 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kastamonu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kastamonu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler