Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        HRÜ'nün akademik ve idari personeli iftarda bir araya geldi

        (Fotoğraflı)

        ŞANLIURFA (İHA) - Harran Üniversitesi Rektörlüğü, üniversitede görev yapan tüm personele yönelik bir iftar programı düzenledi.

        Sarayönü Caddesindeki Üniversite Düğün ve Kongre Salonunda düzenlenen iftar programına, Rektör Prof. Dr. Ramazan Taşaltın, rektör yardımcıları, üniversite genel sekreteri, öğretim elemanları ve idari personel aileleriyle birlikte katıldı. İftar programında bir konuşma yapan Rektör Prof. Dr. Ramazan Taşaltın, "Bu tür programlar kurum içi birliktelikleri pekiştiriyor. Daha iyi bir üniversite, çalışanlarıyla mümkündür. Bizler akademik ve idari personelle bir takım halinde hareket ettiğimizde, ülkemiz ve Şanlıurfa için çok verimli çalışmalara imza atacağımıza inanıyorum. Bu iftarlarımız önümüzdeki yıllarda da devam edecek. Ben tekrardan katılım gösteren herkese teşekkür ederim" dedi.

        Selamlama konuşmasının ardından İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hüseyin Akpınar tarafından okunan dua ve akşam ezanı ile iftarlar açıldı.

        (AK-SD-Y)

        13.06.2017 13:56:41 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler