Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sivrihisar Belediyesinden iftar şöleni

        (Fotoğraflı)

        ESKİŞEHİR (İHA) - Sivrihisar Belediyesinin geleneksel iftar yemeği ve Ramazan ayı etkinliği Nasreddin Hoca Mahallesinde devam ediyor.

        Geleneksel hale getirilen Sivrihisar Belediyesi iftar yemeği Nasreddin Hoca Mahallesinde gerçekleştirildi. Belediye görevlileri vatandaşlar ile bir araya gelerek hep birlikte oruçlarını açtılar. Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü, vatandaşlar ile bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Ramazan-ı Şeriflerini tebrik etti.

        İftar programı kapsamında yer alan geleneksel Türk tiyatrosu ve semazen gösterileri vatandaşların beğenisini toplarken, çocuklar da unutulmadı. Programa gelen çocukların keyifli vakit geçirebilmeleri için oyun parkurları kuruldu. Yemek sonrasında sahne gösterileri devam ederken vatandaşlara Ramazan ayına özel çeşitli ikramlar sunuldu.

        (MEB-MET-Y)

        13.06.2017 14:42:20 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler