Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Harran Kadın Kolları Başkanı Huriye Biter:

        - "İhtiyaç sahipleri sadece Ramazan'da değil yılın 12 ayı hatırlanıyor"

        - "AK Parti kurulduğu ilk günden beri hep mazlumun yanında oldu"

        (Fotoğraflı)

        ŞANLIURFA (İHA) - AK Parti Harran İlçe Kadın Kolları Başkanı Huriye Biter, son yıllarda hayata geçirilen kapsayıcı sosyal yardım ve destek programları ile ihtiyaç sahiplerinin geleceğe umutla baktığını söyledi.

        Biter, dostluk ve dayanışma duygularının belirginleştiği Ramazan ayında, ihtiyaç sahiplerinin daha çok hatırlandığını ifade etti. Ancak AK Parti hükümetinin, ihtiyaç sahibi vatandaşların hayatlarını daha kaliteli şekilde sürdürebilmesi için onları sadece Ramazan ayında değil, yılın 12 ayında da hatırladığını anımsatan Biter, bu çerçevede hayata geçirilen kapsayıcı sosyal yardım ve destek programları ile muhtaç ailelere düzenli yardımların yapıldığını kaydetti. Engellilere, yaşlılara, eşi vefat etmiş kadınlara ve muhtaç asker ailelerine de düzenli yardımların sürdüğünü belirten Biter, AK Parti ile sürekli yeni atılımların yapıldığını vurguladı.

        Şanlıurfa'ya 14 yılda 4.4 milyar TL yardım

        2016 Eylül ayı itibarı ile gıda, eğitim, sağlık, şartlı nakit transferi ile proje desteklerini içine alan sosyal yardımlar kapsamında Şanlıurfa'da ihtiyaç sahiplerine 14 yılda toplam 4.4 milyar TL yardım ulaştırıldığının altını çizen Biter, bu dönemde toplam 148 bin 411 hanenin sosyal yardımlardan faydalandığını ifade etti.

        "Bir kesimin değil herkesin mutluluğu için"

        AK Parti Harran İlçe Kadın Kolları Başkanı Huriye Biter, hükümetin sosyal yardım ve desteklerinden Harran halkının da olması gereken ölçüde yararlandığını belirterek, "AK Parti, kurulduğu ilk günden beri gerek ülkemizde gerekse dünyanın herhangi bir yerinde hep mazlumun yanında olmuştur. Devleti, halka hizmet etme aracı olarak gören hükümetimiz, bugüne kadar bir sınıf veya kesimin değil, bütün vatandaşların refah ve mutluluğunu sağlayacak sosyal politikalar üretmiştir ve üretmeye devam etmektedir" ifadelerini kulandı.

        (BB-SD-Y)

        13.06.2017 14:46:33 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler