Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Necmettin Erbakan Esenler'de anıldı

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Merhum Başbakan Prof. Dr. Necmettin Erbakan, Esenler'de anıldı. Esenler Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Çetinkaya, Erbakan'ın tüm dünya Müslümanlarına örnek olduğunu söyledi.

        Esenler Belediyesi,merhum Başbakan Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ıRamazan ayı etkinlikleri kapsamında düzenlenen Anadolu'yu Mayalayanlar programında andı. Dörtyol Meydanı'nda gerçekleşen program, Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Program, Necmettin Erbakan'ın hayatının anlatıldığı sinevizyon gösterimiyle devam etti.

        "Gerçek bir dava adamıydı"

        Gecede bir konuşma yapan AK Parti Esenler İlçe Başkanı Gökhan Taran, "Necmettin Erbakan Hoca tam bir dava adamıydı, hayatını bu toplumu geliştirmeye adadı. O'nun izinden giden devlet büyüklerimiz bugün Türkiye'yi idare ediyorlar. Allah kendisinden razı olsun" diye konuştu.

        "Dünya müslümanlarına örnekti"

        Erbakan'ın örnek bir lider olduğunu söyleyen Esenler Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Çetinkaya, "Erbakan Hocamız bu topraklarda çok derin bir iz bırakmış liderdi, dünyayı değiştirebilecek bir insandı. Bu toplumun gelenek, görenek, kültür, din ve diyaneti ile yetişmiş yöneticileri bizzat kendisi yetiştirmiştir ve onlar bugün ülkemizi yönetmektedirler. Merhum Erbakan Hoca fikirleri ve kurduğu sistemlerle tüm dünya Müslümanlarına örnek olmuştur" dedi.

        Ammar Acarlıoğlu'ndan ezgiler

        Gecenin sonunda sanatçı Ammar Acarlıoğlu bir konser verdi. Birbirinden seçkin ezgileri Esenlerliler için seslendiren sanatçı, Esenler'de Ramazan'ın bir başka yaşandığını söyledi.

        (HB-ÖK-Y)

        13.06.2017 14:48:36 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler