Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Lozan Caddesi Çarşı AVM projesi başlıyor

        (Fotoğraflı)

        SAMSUN (İHA) - Cumhuriyet Mahallesi'nde düzenlenen iftarda binlerce Atakumluyu aynı sofrada buluşturan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "Lozan Caddesi Çarşı AVM projemize 2 ay içerisinde başlamış olacağız. Ayrıca Cumhuriyet Mahallesi 4 katlı pazar yeri & otopark projemizin inşaatına 2018 başında başlayacağız" dedi.

        Atakum Belediyesinin geleneksel hale getirdiği mahalle iftarları kapsamında her gün farklı bir mahallede kurulan dev iftar sofraları, binlerce Atakumluyu buluşturmaya devam ediyor. Cumhuriyet Mahallesinde düzenlenen dev iftar sonrası konuşan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "Bu sofralara vatandaşlarımız aileleriyle birlikte katılıyorlar, mahalle iftarlarımızda hemşehrilerimiz birlik ve beraberlik içerisinde iftar yaparken, ilçemizdeki komşuluk ilişkileri de bu sofralarda yeniden canlanıyor" diye konuştu.

        Otopark, pazar yeri ve çarşı AVM müjdesi

        Atakum ilçesinde gerçekleştirilen çalışmalar ve hayata geçirilmeye hazırlanan projeler hakkında bilgi veren Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Cumhuriyet Mahallesi sakinlerine proje müjdeleri vermeyi de ihmal etmedi. Başkan Taşçı, "Cumhuriyet Mahallesi Katlı Pazar Yeri projemiz revizyondan geçti. İnşallah 2018 yılı başında 4 kattan oluşan katlı pazar yeri ve otopark projemizin inşaatına başlayacağız. Yine Cumhuriyet Mahallesi'nde Lozan Caddesi'nde Çarşı AVM projemizin de keşif çalışmaları bitti, ihaleye girildi. İnşallah en geç 2 ay içerisinde Lozan Caddesi Çarşı AVM Projemize de başlamış olacağız. İlçemizin en büyük mahallelerinden birisi olan Cumhuriyet Mahallesi'ni daha da güzel, daha yaşanılabilir bir mahalle haline getirmek için çalışıyoruz. İlçemizdeki 56 mahalle için aynı heyecanı ve hizmet aşkını duyuyoruz" şeklinde konuştu.

        Atakum her şeyin en iyisine layık

        Atakum ilçesinde gerçekleştirdikleri çalışmalar ve birbirinden önemli projelerde, gücü Atakumlulardan aldıklarını söyleyen Başkan Taşçı, "İlçemiz, her çalışmanın, her projenin ve her yatırımın en iyisini hak ediyor. Biz de bu düşünce ile üretiyor, çalışıyor ve ilçemizi birbirinden önemli projeler ile buluşturuyoruz. Bunu yaparken de en büyük desteği ve gücü Atakumlu hemşehrilerimizden alıyoruz. Bu akşam gerçekleştirdiğimiz iftarımıza sağlanan katılıma ve bizimle aynı sofrayı paylaşan binlerce Atakumluya baktığımızda, herkesin içinde büyük bir Atakum sevgisi olduğunu görüyorum. Atakum'u çok seven vatandaşlarımız, Atakum'a hizmet etmeyi çok seven bir belediyecilik anlayışımız var. Allah birlik ve beraberliğimizi daim eylesin" ifadelerini kullandı.

        (SAM-SLH-Y)

        13.06.2017 15:16:41 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler