Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SGK Müdürü Recai Sani Balcıoğlu Söke'ye veda ediyor

        (Fotoğraflı)

        Levent Tuncer

        AYDIN (İHA) - 2010 yılından bu yana Söke'de SGK Müdürü olarak görev yapan Recai Sani Balcıoğlu'nun tayini Ödemiş'e çıktı.

        Yedi yıl önce Söke Ticaret Odası'nın birinci katında oluşturulan irtibat bürosunda hizmet verilirken, bugün kendine ait bir binada hizmet veren SGK'nın, Söke'de kurumsallaşmasında büyük emek ve gayretleri olan Recai Sani Balcıoğlu, ilçede sevilen simalardan biri oldu. Balcıoğlu bundan böyle Ödemiş Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü olarak görev yapacak.

        SGK Söke Müdürü Recai Sani Balcıoğlu'nu ziyaret eden Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran ve Söke Demirciler ve Madeni Eşya Sanatkarları Odası Başkanı Ahmet Tokmakoğlu; Balcıoğlu'na yeni görev yerinde başarılar diledi. Başkan Toyran; "Söke'ye emeği geçmesinin yanında Müdürümüz Recai Sani Balcıoğlu samimiyetiyle Sökelilerin gönüllerinde yer etmiştir" dedi.

        Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran'ın Ticaret Odası Başkanlığı döneminden bu yana kendisinin yanında olduğunu belirten SGK Söke Müdürü Recai Sani Balcıoğlu; "Söke'deki tüm odalar, sivil toplun kuruluşları görevim süresince destek oldular. Her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Söke hayatımın önemli bir parçası oldu ve olacak. Ziyaretlerinden dolayı Belediye Başkanımız Süleyman Toyran ve oda Başkanımız Ahmet Tokmakoğlu'na çok teşekkür ediyorum" dedi.

        (LT-MB-Y)

        13.06.2017 15:36:13 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler