Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hentbol şampiyonasının ilk günü sona erdi

        (Fotoğraflı)

        Onur Durmuş

        AYDIN (İHA) - Türkiye Hentbol Federasyonu Başkanlığının 2017 yılı faaliyet takviminde yer alan "Genç Bayanlar Hentbol Türkiye Şampiyonası" Aydın Mimar Sinan Spor Salonunda devam ediyor.

        12 Haziran 2017 tarihinde start alan şampiyonanın ilk gününde büyük mücadeleye sahne olan müsabakalar yer aldı. 16 Haziran 2017 tarihine kadar devam edecek olan müsabakalarda takımlar şampiyonluk kupasını kaldırabilmek için ter dökecekler.

        İlk gün tamamlanan müsabakalarda ise Trabzon Yalı Spor Kulübü, İzmir Büyükşehir Belediye Spor Kulübüne 14 - 41 mağlup oldu, Eskişehir Hentbol Spor Kulübü Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübünü 39 - 26 mağlup etti, Sivas Belediye Spor Kulübü Kastamonu Artsam Koleji Spor Kulübü ile 23 - 23 berabere kaldı, Antalya Murat Paşa Spor Kulübü İzmir Ata Spor Kulübünü 54 - 30 mağlup etti, Kastamonu Belediye Spor Kulübü Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübüne 24 -26 mağlup oldu ve Trabzon Yalı Spor Kulübü Eskişehir Hentbol Spor Kulübüne 16 - 48'lik farklı bir skorla mağlup olarak şampiyonanın ilk günü tamamlandı.

        Efeler Mimar Sinan Spor Salonunda 16 Haziran 2017 tarihine kadar devam edecek olan şampiyonluk müsabakaları her gün sabah saat 10.00'da başlayıp 18.30'a kadar sürecek.

        (OD-MB-S)

        13.06.2017 15:37:51 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler