Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şehit aileleri ve gaziler iftar programında bir araya geldi

        (Fotoğraflı)

        ESKİŞEHİR (İHA) - Tepebaşı Kaymakamlığı, şehit aileleri, gaziler ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfından yardım alan vatandaşlar için iftar yemeği düzenledi.

        Vatanın bölünmez bütünlüğünü korumak adına canlarını seve seve veren şehitlerin aileleri ve gazilerle iftar programında bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını bildiren Vali Çelik, yaptığı konuşmada, "Bu bereketli iftar sofrasında beraber olmamız bizim için çok önemlidir. Ülkemizin içinde bulunduğu, gizli ittifakların oyunlarının arttığı bu zamanlarda daha fazla birlik ve beraberlik içinde olmamız gerekmektedir. Vatanımızın bekası için bu birlik ve beraberliğimiz çok önemlidir. Şanlı bayrağımızın gönderden hiç inmemesi için canlarını seve seve vermiş olan şehitlerimize ve vücudundan bir parçayı gözünü kırpmadan feda eden gazilerimize ne kadar minnet duysak azdır" ifadelerini kullandı.

        "Bugün milletçe Türk vatanının üzerinde ay yıldızlı bayrağımızın ilelebet dalgalanmasını sağlayan şehit ve gazilerimize şükran borçluyuz" diyen Tepebaşı Kaymakamı Keser ise, "Ülkemizin bağımsızlığı ve bütünlüğü korumak uğruna canlarını hiçe sayarak feda eden Şehitlerimizi şükranla minnetle yâd ediyorum" diye belirtti.

        İftar programına, Vali Azmi Çelik ve eşi Emel Çelik, Vali Yardımcıları Bekir Şahin Tütüncü, Cafer Yıldız, Tepebaşı Kaymakamı Salih Keser, kamu kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, şehit aileleri ve gaziler katıldı.

        Konuşmalardan sonra okunan akşam ezanıyla birlikte oruçlar açıldı ve dualar edildi. Vali Çelik ve eşi Emel Çelik, masaları tek tek dolaşarak, programa katılanlar vatandaşlarla yakından ilgilendi.

        (MEB-MET-Y)

        13.06.2017 15:44:08 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler